Sverre Tyrhaug

Mp. Thommessen Advokatfirma

Upgrade

Great upgrade

Period:

2016-2017

Results:

Bedrifts oppgradering 720MNOK-818MNOK

Når det umulige blir mulig

Noen forretningsinnstilte mennesker har X-faktoren. De har sin helt egen måte å se muligheter på der andre ser utfordringer, de ser gull der andre ser grått. Men hvordan øker du en bedrifts omsetning fra 720 millioner til 800 millioner på ett år? 

Da vi begynte å jobbe med Sverre i 2015 hadde han flere mål. Han ønsket å forbedre sin egen ytelse som leder og bedriftens ytelse. Han ønsket å utvikle og implementere strategiske planer, forbedre pitching-ferdighetene til lagene og øke sin egen mentale kapasitet. Han ønsket å være på topp, være mindre sliten, ha mer energi.

Ved å bruke vår egenutviklede TORP Upgrades-behandling, hjalp vi ham gjennom planlegging og gjennomføring av hans delmål og hovedmål underveis. Han vokste gjennom prosessen og opplevde en høyere kapasitet til å løse problemer, se klart og jobbe bestemt. 

«Vi ønsket å bli Norges ledende advokatfirma. En prosess som gjorde den individuelle ytelsen til våre medarbeidere ekstremt viktig. I 2016 jobbet vi med TORP Upgrades og det ga oss en topplinjevekst på 14 %, en dobling fra 2015. Det ga oss veldig fornøyde kunder, og vi vant ulike priser i advokatsektoren» - Sverre Tyrhaug

I 2016 nådde Thommesen en omsetning på 818 millioner.

Klar for å bli oppgradert?

Send søknad
Connect with us: