Jack Brewer

NFL

Upgrade

Kommer

Period:

Kommer

Results:

Kommer

Å overbevise de skeptiske

Miami, 2019

Jack Brewer fra Texas, USA, er en tidligere amerikansk fotballspiller som spilte profesjonelt i National Football League (NFL) for Minnesota Vikings, New York Giants, Philadelphia Eagles og Arizona Cardinals.

Som de fleste toppidrettsutøvere er Jack lidenskapelig og strekker seg alltid etter nye mål. Han er veldig opptatt av menneskelig utvikling og diverse mental trening
teknikker. Han hadde hørt om TORP Upgrades gjennom en venn og var nysgjerrig, men også veldig skeptisk til behandlingen. Han var under inntrykk av at TORP Upgrades var for godt til å være sant.


Fantastisk opplevelse

Etter 30 minutter i sin første økt nådde han flytsonen, en av livets svært hyggelige tilstander hvor du føler deg glad og positiv. Han var imponert over den kraftige effekten, og som en erfaren oppdagelsesreisende innen mental trening, betydde Jacks mening virkelig for oss.

«I did not think this was possible when I got the description of the process. But you guys convinced me by far. I had an amazing experience with TORP Upgrades. Already in the first session I reached a mental state that I have only been a few times in my life. It really gives direction.»


Jack så overveldet ut etter den første økten, og vi var nok en gang takknemlige for å ha det vi tror må være en av de mest spennende jobbene på planeten.

Takk for at du ga oss en sjanse til å dele et flott øyeblikk med deg, Jack!

Klar for å bli oppgradert?

Send søknad
Connect with us: