Karina Hollekim

Basehopper/Skikjører

Upgrade

Radical Upgrade

Period:

2015

Results:

Se referanse

Ekstrem rehabilitering

Den norske BASE-hopperen og freestyle-utøver Karina Hollekim hadde en nær-døden-opplevelse i Sveits i august 2006, da fallskjermen hennes sviktet under et rutinehopp. En type hopp hun hadde gjort mange ganger før. Bare denne gangen viste det seg som et livsendrende øyeblikk. Hun traff bakken i over 100 km/t og bena hennes ble brukket 21 steder. Hun hadde skader over hele kroppen og mistet mer enn tre liter blod.

Etter å ha opplevd en nesten dødelig krasj under et rutinemessig fallskjermhopp, ble Karina Hollekim fortalt at hun aldri ville gå igjen. Hun nektet å gi opp og bestemte seg for å bevise at legene tok feil. Etter 20 operasjoner, tusenvis av timer med rehabilitering og utrolig mye viljestyrke – klarte Karina det. Hun gikk igjen. Hun trosset oddsen og lot alle bli blendet.

Det var da vi møtte henne. Etter alle operasjonene og en enorm og kompleks rehabiliteringsprosess var hun så god hun kunne bli, sa de. Men smerten, mest i høyre fot, hindret henne fortsatt i å gjøre det hun ville. Det hun savnet mest var fotturer i fjellet. Hennes fornyede mål var å klare det uten å drukne i smerte.

Vendepunktet  

Da vi først begynte å jobbe med Karina, introduserte vi henne for SDB-programmet (oppgraderingsmetode). Vi begynte å jobbe med den fysiske delen av rehaben, men vi skjønte fort at vi ikke fikk det forventede resultatet, så lenge den mentale og fysiske forbindelsen ble forstyrret på grunn av mye smerte. Løsningen vår var å fortsette å bryte de mentale blokkeringene, før vi til slutt kunne gå tilbake til den fysiske behandlingen og til slutt se kroppen hennes reagere som den skal.

Gradvis gjennom øktene våre brukte vi våre effektive teknikker, behandling og visualisering, utviklet og perfeksjonert gjennom mange års erfaring. Det handler om å komme dypere inn i sinnet, rydde opp og oppgradere.

Klar for å bli oppgradert?

Send søknad
Connect with us: