Petter Northug

Skilegende

Upgrade

Limitless Upgrade

Period:

2013-2016

Results:

Verdenscupen 2013, 4 mesterskapsgull og individuelle seiere

Et veddemål, to konkurrerende gutter og et ønske om å oppnå det umulige.

Preseason 2013

Svein Torp: Hva er dine ambisjoner for denne sesongen?
Petter Northug: Vinne én individuell gullmedalje i VM
Svein: Hva med verdenscupen?
Petter: Jeg ligger langt bak Cologna når det gjelder poeng. Det er
umulig å slå ham.
Svein: Jeg mener det er mulig.

Samtalen resulterte i et veddemål.
Hvis Petter vant verdenscuppen, måtte han tatovere «Powered by Svein Torp» på beinet.Vi jobbet med Peter i nesten tre år totalt, men førsesongen 2013 var en spesiell periode. Det mest fantastiske med Petter var den ekstreme evnen til å fokusere på egen forbedring og mål. Hans enorme selvtillit var fantastisk. Han jobbet ikke hardere enn alle andre, bare smartere, vil noen si. Han var ikke redd for å prøve ukonvensjonelle måter, og hadde en sterk vilje til å fokusere på å utvikle sin egen taktikk og tekniske ferdigheter.

En av de store fordelene med å jobbe med toppidrettsutøvere er at de er veldig fortrolige med visualisering og følelsen av selvtillit. Det gir en gylden mulighet til å koble seg til det indre i flytsonen, og i mange tilfeller – jackpot når det virkelig gjelder.

For å avsløre resultatet av innsatsen; Petter vant verdenscuppen med 200 poeng. Og i stedet for å få tatoveringen, utfordret han Svein med et re-bet.Takk for alle ville opplevelser, Petter, du er en sann mester! Vi er så stolte og glade for å se dine flotte prestasjoner gjennom karrieren din.

Klar for å bli oppgradert?

Send søknad
Connect with us: